Інформація про рівень цін на продукти харчування по Полтавській області (за даними науково-дослідного центру продуктивності АПК)

Версія для друку
 

Динаміка цін на споживчому ринку Полтавської області

 

Н а з в а

Од.

виміру

Станом на:

01.12.2018

до 01.01.2018 (%)

 

01.01.2018

01.12.2018

 
 

1

Борошно пшеничне в/г

1 кг

9,23

10,92

118,3

 

2

 Хліб пшен. з борошна 1/г

1 кг

12,67

14,24

112,4

 

3

 Хліб  житньо-пшеничний

1 кг

12,25

13,60

111,0

 

4

Макаронні вироби

1 кг

13,68

14,37

105,0

 

5

Крупа гречана

1 кг

23,87

20,03

83,9

 

6

Рис

1 кг

21,07

22,05

104,7

 

7

Яловичина без кістки

1 кг

112,89

122,27

108,3

 

8

Свинина без кістки

1 кг

118,00

117,56

99,6

 

9

Сало

1 кг

66,85

71,18

106,5

 

10

Птиця (кури)

1 кг

56,28

58,24

103,5

 

11

Ковбаса варена 1 г

1 кг

57,16

66,56

116,4

 

12

Молоко (2,5% )

17,84

19,04

106,7

 

13

Сметана (15%)

1 кг

41,52

45,42

109,4

 

14

Масло вершкове (72-73%)

1 кг

115,42

128,88

111,7

 

15

Сир м’який (9%)

1 кг

58,82

61,65

104,8

 

16

Яйця курячі

1дес.

26,50

25,04

94,5

 

17

Цукор

1 кг

15,57

14,00

89,9

 

18

Олія соняшникова

1 кг

29,21

29,75

101,8

 

19

Капуста

1кг

4,52

6,65

147,1

 

20

Морква

1кг

7,78

11,36

146,0

 

21

Буряк

1 кг

6,81

8,82

129,5

 

22

Цибуля

1 кг

5,85

12,27

209,7

 

23

Картопля

1кг

5,55

6,62

119,3

 

 

угору ↑