Інформація про рівень цін на продукти харчування по Полтавській області (за даними науково-дослідного центру продуктивності АПК)

Версія для друку

Динаміка цін на споживчому ринку Полтавської області

Н а з в а

Од.

виміру

01.01.2018

01.09.2018

01.09.2018

до 01.01.2018 (%)

 
 

1

Борошно пшеничне в/г

1 кг

9,23

9,83

106,5

 

2

 Хліб пшен. з борошна 1/г

1 кг

12,67

13,05

103,0

 

3

 Хліб  житньо-пшеничний

1 кг

12,25

12,83

104,7

 

4

Макаронні вироби

1 кг

13,68

14,01

102,4

 

5

Крупа гречана

1 кг

23,87

22,59

94,6

 

6

Рис

1 кг

21,07

21,92

104,0

 

7

Яловичина  без кістки

1 кг

112,89

117,98

104,5

 

8

Свинина без кістки

1 кг

118,00

118,80

100,7

 

9

Сало

1 кг

66,85

73,68

110,2

 

10

Птиця (кури)

1 кг

56,28

58,59

104,1

 

11

Ковбаса варена 1 г

1 кг

57,16

60,96

106,6

 

12

Молоко (2,5% )

17,84

18,92

106,1

 

13

Сметана (15%)

1 кг

41,52

44,55

107,3

 

14

Масло вершкове (72-73%)

1 кг

115,42

124,14

107,6

 

15

Сир м’який (9%)

1 кг

58,82

61,39

104,4

 

16

Яйця курячі

1дес.

26,50

24,47

92,3

 

17

Цукор

1 кг

15,57

14,32

92,0

 

18

Олія соняшникова

1 кг

29,21

29,52

101,1

 

19

Капуста

1кг

4,52

6,84*

151,3

 

20

Морква

1кг

7,78

13,40*

172,2

 

21

Буряк

1 кг

6,81

8,48*

124,5

 

22

Цибуля

1 кг

5,85

8,83*

150,9

 

23

Картопля

1кг

5,55

6,81*

122,7

 

*) овочі урожаю 2018 року

угору ↑