Інформація про рівень цін на продукти харчування по Полтавській області (за даними науково-дослідного центру продуктивності АПК)

Версія для друку
 

Динаміка цін на споживчому ринку Полтавської області

 

Н а з в а

Од.

виміру

Станом на:

01.07.2019

до 01.01.2019 (%)

 

01.01.2019

01.07.2019

 
 

1

Борошно пшеничне в/г

1 кг

10,99

11,68

106,3

 

2

 Хліб пшен. з борошна 1/г

1 кг

14,79

16,53

111,8

 

3

 Хліб  житньо-пшеничний

1 кг

14,70

16,22

110,3

 

4

Макаронні вироби

1 кг

15,55

16,00

102,9

 

5

Крупа гречана

1 кг

20,03

19,64

98,1

 

6

Рис

1 кг

22,24

23,12

104,0

 

7

Яловичина без кістки

1 кг

123,42

127,54

103,3

 

8

Свинина без кістки

1 кг

118,20

121,32

102,6

 

9

Сало

1 кг

71,48

70,74

99,0

 

10

Птиця (кури)

1 кг

57,99

58,86

101,5

 

11

Ковбаса варена 1 г

1 кг

76,77

79,91

104,1

 

12

Молоко (2,5% )

20,15

20,48

101,6

 

13

Сметана (15%)

1 кг

55,03

54,69

99,4

 

14

Масло вершкове (72-73%)

1 кг

135,26

138,81

102,6

 

15

Сир м’який (9%)

1 кг

72,63

69,16

95,2

 

16

Яйця курячі

1дес.

27,04

21,00

77,7

 

17

Цукор

1 кг

14,00

14,03

100,2

 

18

Олія соняшникова

1 кг

29,99

30,38

101,3

 

19

Капуста

1кг

7,97

9,75

122,3

 

20

Морква

1кг

12,57

14,34

114,1

 

21

Буряк

1 кг

10,85

12,94

119,3

 

22

Цибуля

1 кг

14,90

19,71

132,3

 

23

Картопля

1кг

7,58

14,03

185,1

 

 

угору ↑