Інформація про рівень цін на продукти харчування по Полтавській області (за даними науково-дослідного центру продуктивності АПК)

Версія для друку
 

Динаміка цін на споживчому ринку Полтавської області

 

Н а з в а

Од.

виміру

Станом на:

01.02.2019

до 01.01.2019 (%)

 

01.01.2019

01.02.2019

 
 

1

Борошно пшеничне в/г

1 кг

10,99

11,22

102,1

 

2

 Хліб пшен. з борошна 1/г

1 кг

14,79

14,79

100,0

 

3

 Хліб  житньо-пшеничний

1 кг

14,70

14,86

101,1

 

4

Макаронні вироби

1 кг

15,55

15,55

100,0

 

5

Крупа гречана

1 кг

20,03

19,59

97,8

 

6

Рис

1 кг

22,24

22,40

100,7

 

7

Яловичина без кістки

1 кг

123,42

123,86

100,4

 

8

Свинина без кістки

1 кг

118,20

118,70

100,4

 

9

Сало

1 кг

71,48

70,91

99,2

 

10

Птиця (кури)

1 кг

57,99

58,24

100,4

 

11

Ковбаса варена 1 г

1 кг

76,77

78,38

102,1

 

12

Молоко (2,5% )

20,15

20,20

100,2

 

13

Сметана (15%)

1 кг

55,03

54,89

99,7

 

14

Масло вершкове (72-73%)

1 кг

135,26

135,13

99,9

 

15

Сир м’який (9%)

1 кг

72,63

72,63

100,0

 

16

Яйця курячі

1дес.

27,04

25,99

96,1

 

17

Цукор

1 кг

14,00

14,00

100,0

 

18

Олія соняшникова

1 кг

29,99

29,99

100,0

 

19

Капуста

1кг

7,97

9,18

115,2

 

20

Морква

1кг

12,57

12,74

101,4

 

21

Буряк

1 кг

10,85

10,96

101,0

 

22

Цибуля

1 кг

14,90

17,48

117,3

 

23

Картопля

1кг

7,58

8,60

113,5

 

 

угору ↑